Hírek

2019. Július 17.

JANUÁR KÖZEPÉIG LEHET PÁLYÁZNI AZ ÚJ FELHÍVÁSOKRA

SZOMBATHELYI NON-PROFIT SZERVEZETEK KÉPVISELŐINEK RÉSZVÉTELÉVEL KERÜLT SOR A CLLD PROGRAM KERETÉBEN MEGJELENT HÁROM ÚJ HELYI FELHÍVÁS ISMERTETÉSÉRE A VÁROSHÁZÁN.


A rendezvényt Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, a Savaria Jövőjéért Helyi Akciócsoport (HACS) vezetője nyitotta meg, megköszönve, hogy a nyári időszak ellenére ilyen sokan eljöttek és érdeklődnek a pályázati lehetőségek iránt.

Köszöntőjében ismertette az új felhívásokat, amelyek segítségével egészségtudatos és tömegsport-célú rendezvényekre, a hátrányos helyzetű emberek elszigetelődésének megakadályozására és az ifjúság helyi identitásának erősítésére lehet támogatást nyerni.
 

Fotó: Horváth Balázs, www.vaol.hu

A Polgármester köszöntőjét követően Lazáry Viktor, a HACS Munkaszervezet projektvezetője ismertette a felhívások részletes tartalmát és a támogatási kérelmek benyújtásához szükséges legfontosabb információkat. Ezt követően Csoma Dániel tanácsadó a CLLD program helyi és országos tapasztalatai alapján bemutatta azokat a leggyakoribb hibákat, amelyeket a pályázók elkövetnek a kérelmek benyújtásakor és ezek elkerülése érdekében hasznos tanácsokkal látta el a jelen lévőket.

 

​Pályázati dokumentumok:

1. Helyi Felhívás (TOP-711-16-h-101-4)
2. Helyi Felhívás (TOP-711-16-h-101-12)
3. Helyi Felhívás (TOP-711-16-h-101-14)
 

Ismertetők: 

http://clld-szombathely.hu/dokumentumok/